Галена и Преслава не си говорят

13.05.2013 10:45 | Видян 3510 пъти

Галена и Преслава не си говорят

Почти всички във фолк средите знаят за приятелството между фолк звездите Галена и Преслава . Двете дори са живели заедно в Димитровград в началото на кариерите си. Тогава квартирата им нямала завеси и всички съседи виждали как двете се оглеждат и танцуват на прозорците. Преди време те си спомниха с лека носталгия тези времена, защото тогава страшно се забавлявали. През миналата година обаче отношенията между Галена и Преслава леко се обтегнаха. Тогава фолкаджийките заявиха, че някой все се опитва да ги скара. Те изясниха положението и за всички стана ясно, че не са само колежки в добри отношения, ами и много близки приятелки. Писанията, че делят едни и същи мъже или пък фенове, се оказаха абсолютно неверни и вероятно поне за малко медиите спряха опитите си да скарат двете пайнерки, пише Супер19'.

Ето че обаче сега на бял свят излезе информацията, че Галена и Преси отново са във война. Отлично информиран източник сподели пред Супер 19`, че от около месец певиците не си обеляли и приказка, а когато се засичали по участия се разминавали като пътни знаци. Преслава първа не проговорила на колежката си, тъй като „услужливи“ приятелки и били подшушнали, че жената на Галин я обсъждала наляво и надясно. Според злобарките Галена коментирала, че Преси няма нито един хит и я чакала съдбата на Ивана, която вече не е в първите редици на фолка. Петя от Добрич много се засегнала от плъзналата мълва и решила да бойкотира доскорошната си приятелка.

Според запознати пък със скандалите в Пайнер, отново външни хора се намесели в отношенията между двете звезди. Най-големите интриги се били въртели от фризьори, гримьори, стилисти и помощен персонал, които си умирали от кеф да сплетничат и злорадстват.

„Няма да им е за първи път да не си говорят“, коментират треторазредни певачки от димитровградската чалга империя. Те припомнят, че преди две години бе избухнал гръмовен секс скандал с главни героини Галена и Преслава . Клюкари тогава разнесоха мълвата, че докато Галя била на турне в САЩ, нейният любим Галин се възползвал от това отсъствие и вкарал в леглото колежката й. Макар пред медиите производителят на вафли винаги да е твърдял, че има безоблачна връзка с жена си, осведомени коментират, че заради бурния си начин на живот и Галена, и Галин често се задоволявали с чужди сексуални ласки.

Любителите на нощните забавления разказаха тогава историята как Галин и Преслава се сближили на участие на певицата в  Пловдив. Галин бил заел сепаре заедно със свои приятели и изпълнителката на Феномен няколко пъти обърнала внимание на богаташката компания. За благодарност мъжагите с дебели портфейли бутали стотачки в деколтето на едрогърдата мадама.  Закачката преминала в откровено натискане, а Преси не се посвенила да си поиграе с гаджето на уж най-добрата си приятелка Галена. След края на своето участие, Преслава се присъединила към веселата компания и до 5 часа сутринта се наливала със скъпо шампанско. Алкохолът се отразил разтоварващо на всички, брюнетката се качила в джипа на Галин, управляван от шофьор, и двамата с вафладжията отпрашили към четиризвезден хотел, намиращ се на изхода на Пловдив, посока София, гласеше мълвата.

Отношенията между двете фолк изпълнителки са на приливи и отливи. Пак преди година Преслава бе много огорчена от плъзналите клюки, че е поръчала освиркването на колежката си Галена по време на награждаването й за Певица на годината.

„Никога не бих паднала толкова ниско! Галена ме познава добре като характер, знае какви са моите страхове и че не бих си позволила такова нещо не само заради нея, а и заради самата себе си. Галена ми е приятелка, не само колежка, така че това обижда и мен. Ние двете нямаме проблем помежду си – явно някой се опитва сега да създаде такъв“, коментира тогава Преси. Според нея било нормално Галена да бъде обидена на феновете след това, което се е  случило, но на нея не била споделила нищо по въпроса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !