Цената на гадориите в "Къртицата"

06.05.2013 13:30 | Видян 1927 пъти

Цената на гадориите в

Животинските карантии, влечугите и насекомите в шоуто "Къртицата" могат да се опишат с единствена дума - гадост. Оказа се обаче, че тя не е никак евтина. Продуцентите и водещи Иван и Андрей са изградили цяла система за доставка и екип, който да се грижи за екзотичните божи творения, издава Шоу.

Най-скъпи излизат змиите. Те са взети под наем, като за един ден продуцентите плащат по 10-15 лв. В една от следващите игри екипът се е постарал да си купи лични влечуги, за които е похарчил по 60 лева парчето. Макар и толкова скъпи, змиите няма да са много големи. Не е ясно по какъв начин участниците в шоуто ще се сблъскат с тях.

Припомняме, че последно звездите бяха принудени да ядат сварени овнешки, агнешки, конски и други очи. "Деликатесът" пък бил набавен директно от кланица и има сертификат. Излязъл е евтино - около 20 лева. Големите африкански хлебарки обаче се оказали малко по-скъпи - по левче за екземпляр. За изпитанието са купени около 600 броя. Червеите вървели от 80 стотинки до лев на бройката. Жабите пък са взети под наем за 2 лева парчето от Биологическия факултет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !