Жената на Блатечки му прости изневерите

02.05.2013 09:15 | Видян 3264 пъти

Жената на Блатечки му прости изневерите

По Великден се случват чудеса в живота на Асен Блатечки. Актьорът от сериала „Фамилията“ и майката на дъщеря му Катерина са решили да дадат втори шанс на връзката си. Преди година двойката изпадна в дълбока криза заради многобройните флиртове, в които мачото се бе забъркал, пише Уикенд.

До преди няколко месеца Блатечки и половинката му продължаваха да са в много обтегнати отношения.

Единственото, което ги възпираше да не подадат документи за развод, бе 12-годишната им дъщеря. Заради нея те се опитваха и да запазят добрия тон помежду си, да не изпадат в истерични кавги при редките си виждания.

По-голямата част от времето детето прекарваше с майка си. С баща си се виждаше само веднъж или два пъти седмично, тъй като той все липсваше от семейния дом – бе или на работа или правеше компания на поредната засукана хубавица.

„Случвало се е да ми звъни и да иска да я заведа някъде. Казвам й, че не мога, че имам репетиции, а тя ми вика: „Мразя гадната ти работа!“. И ми тръшва телефона. Такива моменти са ми най-тежки“, разправял е звездата на сериала „Фамилията“.


Жената на Асен Катерина дълго не му даваше прошка въпреки всичките му молби. Не можеше да забрави унижението, което той й нанесе, хойкайки с доста по-младите си и изкусителни колежки. Бясна бе и задето Блатечки разстройваше дъщеря им с любовните си похождения

Изневярата му с екранната му половинка от „Стъклен дом“ Диляна Попова по едно време бе станала публично достояние и стигна дори до ушите на щерката и съучениците й. Катерина се ядосваше, че детето всекидневно е тормозено от връстниците си с всевъзможни подмятания. Затова и не се поколеба да прекрати всякаква комуникация с неверния си мъж.

Той пък вместо да си вземе поука, се озова в обятията на друга бройка. С въпросната дама бе заснет от папараци миналото лято.

Сега от няколко седмици ледовете в актьорското семейство са започнали да се пропукват. След рождения ден на Блатечки – 22 март, Катерина изненадващо дала знак, че вече не му е толкова сърдита. Тя дори направила намек, че може да оправят отношенията си и да забравят проблемите от миналото.

Повод за решението на госпожата били личните й впечатления и уверенията на нейни приятели, че Асен видимо се е променил. През 2013-а той бил станал по-зрял и отговорен. Вече не мислел за чужди жени, защото им се пренаситил. Сега го интересувала само работата и дъщеря му, за която непрекъснато говорел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !