Майки се вдигат на бунт срещу Блатечки

21.04.2013 09:00 | Видян 3219 пъти | Гласували 1

Майки се вдигат на бунт срещу Блатечки

Известно е, че пушач №1 сред актьорите е Асен Блатечки , който напоследък изпреварва дори пафкащия в телевизионните студиа Андрей Слабаков. Секссимволът не крие, че пуши по фрапиращите 4 кутии цигари на ден, което прави общо по 80 къса цигари на денонощие. На практика цигарата не пада от устата му. Всъщност Асен дори пренесе порока си и върху своя герой Чарли от Стъклен дом, който постоянно пафкаше от екрана. Прав се оказа Иван Ласкин, който твърди, че ако на "Лошото момче" му вземете цигарата, няма какво да играе, пише в новия си брой Супер 19', който излиза в понеделник.

Блатечки твърди, че пушенето му спасило живота. В свое интервю той разказва, че веднъж преди години шофирал сам на дълго разстояние цяла нощ. По това време бил отказал цигарите, но се усетил как задрямва зад волана за части от секундата.  „Очите ми се затваряха и нищо не беше в състояние да ме държи буден”, разказва тв звезда в свое интервю. Всеки шофьор е изпитвал кошмара от откритието, че не може да контролира клепачите си. Блатечки веднага запалил цигара, за да го държи буден, после втора, трета и така стигнал жив и здрав до мястото, за което бил тръгнал, но продължил да пафка.

"Ако не бях пушач, сега можеше и да не съм сред живите", смее се актьорът. Той обаче наистина прекалява. "Ако сега реша пак да спра, ще го направя на секундата", заканва се сексимволът, но няма кой да му повярва. Също като Марк Твен, който твърдял, че няма нищо по-лесно от отказването на цигарите, защото самият той го е правил хиляди пъти.

В последния епизод на сериала Фамилията обаче Блатечки буквално прекали. От екрана всички видяха как героят му, Стефан най-спокойно пушеше трева и се опияняваше от действията си.  "Най-малкото това хем не е прилично, хем не е и законно от екрана да се пропагандира за наркотици, пушачи, а пък пушенето на трева още повече", коментират възмутени майки по интернет форумите. Във Фейсбук дори се заформи дискусия защо се нарушават законовите норми и какъв пример се дава на тинейджърите, които гледат тв сериал. Огорчени родители дори смятат да протестират срещу действията на подобни популярни личности, които се правят, че са извън закона.

"Значи щом Блатечки се скъса да протестира миналата година срещу Закона за пушенето, сега защо и ние да не се вдигнем срещу това, че той проповядва пушенето от тв екран", категорични са гражданите в социалната мрежа.

В тв среди пък коментират, че сценаристите на Фамилията явно са доста безсилни, щом не могат да измислят интересни сцени, а се стига до там да карат актьорите да проповядват вредни навици от екрана. Блатечки пък продължава да си пее своята песен. "Продуцентите много държаха за ролята си да пуша и аз по една, по две цигарки и започнах да си купувам. От цигарите обаче се поддържам слаб и това ми беше нужно за предстоящите ми роли. Имам да свърша малко работа, да снимам, и след това ги спирам" зарече се преди време актьорът, който така и не спази обещанието си.

Неотдавна популярният актьор пък се изцепи, че е имал доста неприлични предложения от 14-годишни почитателки. "Имах забавна история с момичета в Харманли или Кърджали преди години, които ми предложиха да остана с тях вечерта след представлението. Обещаваха, че ще си изкараме много хубаво. Оказа се, че са на по 14 години", разкрива секссимволът. Той не крие, че преди често е сменял жените, но никога не е бил сваляч и дори не знае как се сваля една жена. Въпреки, че медиите постоянно му приписват връзки с колежки,  Асен раказва, че по време на студентските си години е бил с не повече от пет актриси. "Не че нещо съм си забранявал, но когато си с колежка и работите задено, я приемам за приятел. Актрисите много не ги възприемам като жени, въпреки че са много красиви", затвърждава имиджа си на лошо момче Блатечки, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !