Д-р Енчев ще шие корема на Теди Велинова

01.05.2013 09:05 | Видян 2261 пъти

Д-р Енчев ще шие корема на Теди Велинова

Теди Велинова няма защо да се притеснява, че ще се амортизира покрай раждането на първото си дете. Манекенката ще бъде реконструирана след цезаровото сечение от един от най-добрите пластични хирурзи в София – д-р Енчев, когото ще дари с дете, пише Уикенд.

Именитият лекар е толкова щастлив, че ще става татко, че още отсега е планирал в най-малки подробности появата на бебето, както и подробностите около раждането. По негово настояване Теди ще даде живот на наследника им, който е от мъжки пол, чрез цезарово сечение. Според д-р Енчев естественото раждане било твърде болезнено за жената и бебето, а освен това оставяло непоправими щети в интимната област на майката.

"Теди ще роди със секцио, защото така щетите са най-малко, въпреки че повечето жени не си дават сметка за щадящия ефект на тази операция, а лекарите ги съветват да раждат естествено и така завинаги имат проблеми, тъй като се разкъсват отдолу. Операцията на Теди ще се прави от мой колега, а после аз ще й направя коремната пластика и шевовете, за да са идеални. Така ще мога да присъствам и на раждането", обясни вещо д-р Енчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !