Теди Велинова фалира д-р Енчев

01.03.2013 17:15 | Видян 4903 пъти

Теди Велинова фалира д-р Енчев

Кокетният дом в Белащица, както е известно под тепетата селото на пловдивските баровци, поначало бе планиран за семейно гнездо за "Благодаря ви, д-р Енчев!" и бившата му съпруга, пише Всеки ден.

Градежът й след тайната на доктора с Милена Пандова. Хирургът, изваял формите на сума ти моделки, плеймейтки и фолк певици, избра Деня на независимостта през 2010 г., 22 септември, за да стане зависим от половинката си.

Но точно когато в тузарската къща трябваше да влязат дизайнери, за да я обзавеждат по вкуса на г-жа Енчева, плейбоят й заби нож в сърцето - папараци го изловиха в интимна прегръдка със силиконката Велинова. И то само година след брака им край езерото в Правец.

След смяната на жените в спалнята на палавия хирург логично се смениха и проектостопанките на тузарския имот. Бившата топманекенка, сега специализирала се като отговорник за облеклата на наследничките й из фотосесиите за списанията, приела присърце идеята на любимия си да прояви и своя изтънчен вкус за интериорен дизайн в къщата му.

По идея на Теди Велинова Ангел Енчев предприел доста вътрешни рокади, за да угоди на капризите й. Наел бригада, за да избива стени, да гради арки... "Хвърли няколко торби пара за подобрения. А къщата и без друго си бе достатъчно луксозна - със сауна, с виенски салон, с няколко стаи за гости, с три спални, всяка с отделна баня. Майсторите, допуснати вътре, разправяха, че в цялата къща подът бил от мрамор. Но черешката на тортата бил турският хамам. Енчев се хвалел, че щял да си назначи на заплата домашен масажист... Но това беше, преди да удари на червено", шушукат клюкарите под тепетата. Пак според тях докторът е обявил лустросания си имот за продан. 

Наел е брокерска къща, която да извърши сделката при поява на купувач. Той пък ще трябва да се бръкне с 800 хиляди евро, ако иска да се нанесе в строения от хирурга палат. Пловдивчани с нескрита жлъч коментират още, че в последно време бизнесът на пластичния магьосник, залял преди време страната с досадните билбордове "Прекалено красива съм, за да работя! Благодаря ви, д-р Енчев!", ударил дъното. След скандала с гърмящите френски импланти от преди година и половина все по-малко били мераклийките да се тунинговат.

"А и Теди Велинова "гълта" пари като триглава змия! Дано след къщата докторът не стигне дотам, че да продава и бизнеса си", кискат се клюкарките край Марица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !