Глория на 12-сантиметров ток, въпреки травма в Dancing Stars

26.04.2013 14:00 | Видян 2657 пъти

Глория  на 12-сантиметров ток, въпреки травма в Dancing Stars

Визия в стил “Момичетата на Джеймс Бонд” е новата изненада от певицата. Oт около седмица елегантната Глория носи единствено равни обувки, заради изкълчване на пръст на крака, случило се по време на репетиции за Dancing Stars. „С компресиран нерв в кръста и изкълчен палец на десния крак няма как да направиш чудеса от храброст. Искренно се надявам травмите да отшумят, за да мога да продължа в шоуто, което безкрайно много харесвам”, споделя певицата.

Проблемите обаче не й попречиха да заснеме кратко видео за шоуто на 12- сантиметров ток. Изненадващата визия в стил “Момичетата на Джеймс Бонд” е по повод подготовката на аржентинско танго,  което заедно със Светльо ще танцуват в понеделник на парчето на Тина Търнър “Golden eye”.  

Дали е в ролята на “Лара Крофт” или “Момиче на Джеймс Бонд” няма значение за Глория, защото и двете й отиват. Тя е изключително дисциплинирана и стриктна на терен – качества, които спечелиха овациите на  целия снимачен екип.

За цялостното възстановяване на двете й контузии, ежедневно се грижи физиотерапевтът д-р Михаил Ненов от Клиника „ТОРАКС”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !