Манекенката Кристина плаче за внимание в „Къртицата”

24.04.2013 09:30 | Видян 2541 пъти

Манекенката Кристина плаче за внимание в  „Къртицата”

Манекенката Кристина се стопли и остана само по бански в двора на „Къртицата”, научи kliuki.net. Тя се оказа една от най-смелите дами в Базата!
 
Хитрушата, която обикновено си стои кротко и не се замесва в скандали, освен подмолно, удари конкуренцията с дръзка постъпка. Кристина старателно се намаза с крем против изгаряне. Не е тайна, че когато се съберат няколко хубави жени на едно място, няма как да не се стигне до негласна надпревара. Всяка се опитва да се изтъкне, показва тяло или пък се конти пред огледалото… За зрителите това е повече от очевидно и фръцлите забавляват феновете на предаването.

Наскоро Кристина събра очите на заселниците със своите луди и палави танци, а сега окончателно ги разби. Тя реши, че направо вече й е време за плаж и за учудване на останалите хвърли дрехите си и дори се намаза с масло против изгаряне. Мъжете, разбира се, бяха много доволни от гледката и заедно с нея се радваха на жаркото слънце. Кристина старателно положи обилни количества от крем по кожата си, а това още повече вдигна градусите в двора на „Къртицата”.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !