Галена срещу майките: Чалгата е невинна!

23.04.2013 14:15 | Видян 2268 пъти

Галена срещу майките: Чалгата е невинна!

Известната фолк певица Галена скочи на майките и обяви, че чалгата е невинна за разврата, който цари сред учениците и студентите. Сдружението "Майки срещу насилието в Студентски град" настоява министърът на образованието, младежта и науката и Регионалните инспекторати по образованието да изготвят предписания към училищните ръководства, според които абитуриентски балове да не се превръщат отново в отблъскващ парад на кича, простотията и вулгарната чалга. Според майките чалгализирането на нацията расте с всяка година. Баловете на зрелостниците трябвало да изчистят имиджа си, като се изчистят един път завинаги от пошлите тоалети, кючеците и силикона, пише Блиц.

"След сутрешния преглед на новините, седмицата ми започна много надъхано! Докога, скъпи приятели, "чалгата" ще е виновна за всичко в тази държава? Както винаги, вместо да потърсим причината за даден проблем първо в себе си, бързаме да обвиняваме на посоки. Ами.. нека ни забранят, нека забранят нашата музика, да видим тогава дали изведнъж, като с магическа пръчка, ще се разрешат несгодите на всички недоволни. С цялото ми уважение, мили майки, вместо да хабите сили, време и енергия за това, защо не ги отделите за възпитанието на децата си?".

Певицата изразява мнение, че чалгата отдавна била изчистена от всякакви "пошли и вулгарни текстове и кючеци". Тя съветва майките да посетят някои от клубовете, в които се слуша различна от чалга музика, за да видят какво значи истински упадък. Накрая Галена благодари за вниманието.

Реакция от страна на родителската организация все още няма.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !