Галена с нова визия

22.04.2013 11:15 | Видян 3138 пъти

Галена с нова визия

Попфолк певицата Галена отново заложи на нова визия, научи вестник Супер 19'. Изглежда не може да стои дълго с една и съща прическа и го доказва за пореден път. Виждали сме я с дълга и с къса коса, руса, черна, кестенява и дори с бръсната глава от едната страна. Въобще обича да експериментира с външния си вид.

В последната й трансформация я виждаме с плътен прав бретон. И понеже се твърди, че жената сменя прическата си, когато нещо в личен план се промени. Дали това е така и при Галена , засега не се знае. Може би просто обича да експериментира и така да привлича вниманието на почитателите си.

Първите, които забелязаха промяната, са феновете й по нейните участия. Изпълнителката обаче побърза да се похвали и в социалната мрежа Facebook, където веднага заваляха коментари. Повечето от тях са положителни, но все пак се намираха и такива, които признаха, че предишната прическа им допада повече.

Преди няколко дни Галена се завърна от Лондон, където пя пред българска публика. Тя не пропусна да се разходи в Хайд парк и да разгледа двореца Кенсингтън гардън, в който е живяла и Лейди Даяна. Съвсем естествено първата спирка не звездата бе не в парка, а в магазина-диктатор в модата Хародс.




автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !