Галена с нов любовник

20.04.2013 09:00 | Видян 5363 пъти | Гласували 1

Галена с нов любовник

Любовникът на Галена е много скандална личност, разказват запознати с пикантната история около него. Новият любовник на Галена се казва Методи Бачев, научи kliuki.bg.

Този е мъжът, който беше изловен да танцува със звездата, но не е тайна, че това не са единствените им контакти, както твърди уж Галена.
На брюнетката явно й върви на милионери, защото след Галин, Методи Бачев също се оказва доста тлъст паралия. Той е от Симитли и е скандално известен с арогантното си поведение по заведенията, разказват запознати с подробности около светлата му личност.

Бачев е шеф на крупна строителна фирма в Благоевградско, съден е за хулиганство през 2010, а наскоро станал жертва и на бой, защото се свалял с чужда дама. Бизнесменът си навлякъл неприятности, когато за последно запивал в местно заведение в Тетевен. Той започнал да задява хубавиците наоколо, но не спрял с провокациите си. Накрая 15 души му се нахвърлили и му теглили здрав тупаник.

Дали по този начин е успял да впечатли и Галена, когато е на градус и в добро настроение, засега остава в тайна. Факт е, че двамата бяха хванати в интимна прегръдка, а дори се говори, че Бачев купил апартамент на пайнерката. Тя обаче все така упорито продължава да отрича и гласно заявява, че още е с Гали

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !