Яна Маринова се излага в Гласът на България

22.04.2013 13:15 | Видян 3570 пъти

Яна Маринова се излага в Гласът на България

Яна Маринова отнесе куп критики като водеща на музикалното риалити Гласът на България. Звездата от Стъклен дом и Фамилията показа, че колкото и добра да е като актриса, като водеща изобщо не се справя. Зрителите всекидневно заливат социалните мрежи с критики към актрисата. „Да си ходи, въобще не става за водеща“, коментират потребители в мрежата, научи Супер 19'.

Още със старта на предаването Яна правеше грешка след грешка. Актрисата забравяше репликите си, задаваше глупави въпроси на журито и участниците, а също така преднамерено пропускаше да попита за мнението на журиращите изпълнители. В крайна сметка това й спечели доста негативи от страна на зрителите. „Яна Маринова е много лош избор за водеща, никакво чувство за хумор, много дървена и изкуствена, това е непрофесионално, Не спря да прави гафове цяла вечер, пишат други и твърдят, че актрисата се е държала изключително непрофесионално на сцената. Като цяло очакванията на зрителите бяха, че Яна ще бъде на ниво, но актрисата сякаш изпадна в сценична треска. „Държи се като ученичка, сякаш никога не е била пред камерите“, пишат разочаровани зрители.

Феновете на музикалното риалити, които буквално заляха социалната мрежа с критики към гафовете й, споделят, че по-добре да я гледат само в тв сериалите, от колкото в ролята й на водеща.
Паметливи клюкари от филмовите среди припомнят, че Яна мечтае да стане актриса, но заради родителите си завършва икономика. Само че взема уроци по актьорство и танци, тренира кикбокс и езда. Пробва се  като водеща в тв шоута. Снима се в 9 чуждестранни кинопродукции като каскадьорка.

„Правя нещо, което ми е вродено, и затова ми плащат. За четири дена тичане например взех толкова, колкото за две години в телевизията”, откровена е  красавицата. Но на снимачната площадка също показва буйния си нрав. Вместо да дублира главната героиня във филм на Крисчън Слейтър, се сбила с нея. Когато Яна получава роля в тв сериал Хотел България, временно кротва. Но през 2008 г. напуска шоуто Сървайвър със закана към една от участичките, че ако я срещне на улицата, ще я наперадши. „ Била съм се по улиците много пъти. Един таксиджия ми насини носа, ама си го заслужих. Първа го ударих!”, признава актрисата.

Вторият брак на Яна Маринова е с Тихомир Винчев. За нея Тишо е голям мъжкар, двамата се венчават в първия снимачен ден на Стъклен дом. Детето си от предишния брак Яна оставя изцяло на грижите на баща му. Обвиненията, че е лоша майка, нарича бели кахъри и е доволна, че синът й не е бил стресиран от раздялата:  Яна се смята дори за страхотна майка, но само на едно дете. С Тишо не планирали да имат свое. Сега тя гради имидж на истинска дама. Заради новата си роля във Фамилията спортува по-умерено, за да замаже плочките си.

“Най-добре се чувствам на театралната сцена, където изливам цялата си чувствителност и се отпускам”, заяви Яна Маринова по повод участието й в премиерния спектакъл Престъпления на сърцето.  В него с колежката й Деси Бакърджиева са отново сестри, както в сериала Фамилията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !