Деси Бакърджиева е самотна майка

22.04.2013 13:00 | Видян 2689 пъти

Деси Бакърджиева е самотна майка

Актрисата Деси Бакърджиева отново се завърна на малкия екран с участието си в Фамилията, а преди това я гледахме в Стъклен дом. Хубавицата с изваяно тяло обаче разказва, че заради една от предишните си роли й се наложило да напълнее с цели 10 килограма, при това за много кратък срок, научи Супер 19'. Режисьорът поискал от нея да напълнее малко и тя удовлетворила желанието му. Това обаче й коствало много усилия, защото тя винаги е била привърженик на здравословното хранене.

Освен това след края на професионалния си ангажимент, тя трябвало някак да се справи с излишните килограми. "Предложиха ми да вляза в ролята на дойка, която е отгледала 10 деца и поради тази причина трябваше да наддам с 10 кила. Близките ми хора знаят каква жертва е било това от моя страна, тъй като винаги съм била привърженик на разумното хранене и здравословния начин на живот", спомня си Деси.

Всъщност в реалния живот Деси е самотна майка, която сама се грижи за дъщеричката си Анна-Мария. Омъжва се твърде млада за ученическата си любов и ражда малката. Семейният живот обаче не се оказва това, което си е представяла. Отношенията между съпрузите били много обтегнати и близки на Деси разказват, че тя била на ръба на отчаянието, след като разбира, че любимият й изневерява. Това слага край на брака им и тя остава сама.

"Понякога неподходящи хора се срещат в неподходящ момент и цялата работа отива на кино. Не съм се замисляла въобще, когато взех решение да остана сама с детето. Един ден дъщеря ми може да ме погледне в очите и да попита: Мамо, защо превърна детството ми в истински ад?. А точно това щеше да се случи, ако с мъжа ми бяхме продължили да се лъжем, че нещата могат да се оправят", споделя Деси.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !