Холивудски актьор Уилямс Ромео снима в България

16.04.2013 15:30 | Видян 1686 пъти

Холивудски актьор Уилямс Ромео снима в България

Холивудския актьор, кикбоксьор и певец Уилямс Ромео бе ексклузивен гост на Биляна Бързакова, която продължава да води авторската си рубрика „Лично с Биляна“ в предаването на бТВ „Преди обед“. Тв водеща бе единствената българска журналистка, която засне атрактивната филмова звезда. Уилямс е в България, тъй като работи по нов проект, за който ще научат зрителите на обедното предаване.

Ромео израства в Хюстън, Тексас, където е отгледан от баба си и от своя чичо Филип. Бързо успява да се сдобие с черен колан, заради уменията си по бойни изкуства. Той стартира кариерата си в Австралия, където се снима във филми и участва в редица тв реклами.

В Холивуд става популярен с участието си в тв сериали „Безследно изчезнали“ и „Шарк“. Уилямс нашумява най-много с влизането си в тв шоу „Американски гладиатори“ , където се състезава като истински гладиатор на ринга. В момента на Ромео му предстоят снимки за нова филмова комедия с участието на Шарън Стоун, Шон Пен и Денис Родман.

Пред Биляна Бързакова Уилямс признава, че има двама сина, но в момента няма жена до себе си. Очарователната шампионка по ски бягане Биляна Бързакова стартира в края на 2012 година своята авторска рубрика „Лично с Биляна“, която се излъчва в предаването „Преди обед“ по бТВ.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !