Освалдо Риос спуква от бой своите 5 жени и 3 деца

09.04.2013 18:15 | Видян 21745 пъти | Гласували 1

Освалдо Риос спуква от бой своите 5 жени и 3 деца

Всички хубавици на София обсаждаха под различен претекст хитовия през 90-те години хотел Замъка Хранков в Драгалевци, когато там бе отседнал Освалдо Риос. Идолът от латиносериалите на 90-те години беше истинска сензация у нас. В конкуренцията на финала Юлияна Дончева бе елиминирана от приятелката си Весела Нейнски. Певицата, най-известна с участието си във ВИП Брадър не само свали хубавеца. Но и отлетя с него към Карибите. Върна се с пръстен, но не минаха под венчило, пише Супер 19'.

Вярна на доброто си домашно възпитание, красивата софиянка не пожела да коментира по каква причина приказният й роман с мечтания от милиони жени по света и у нас актьор е приключил. Но е имало защо. Весела, като умно момиче, вероятно е разбрала, че усмихнатия мъж с 24-каратовата усмивка може да бъде и страшен. Вярно, комплимент е за нея да е делила един мъж със знаменитата си колежка Шакира и все пак няма нищо по-ценно от здравето и щастието. А съдбата на Риос показва, че той е най-меко казано труден характер. Само прочетете историята на четирите му брака.

През 80-те години, когато е прост манекен, Освалдо се жени за Сули Диас. Мнозина се чудят защо красивата двойка не си прави деца. Когато дамата го напуска, приятелките й пускат слуха, че Освалдо я е биел.

Никой не вярва да е възможно нежен на вид латинос като него да налага до кръв жена. Затова той си намира следваща половинка. През 1989 г. се жени за журналистката Кармен Доминичи, а от брака им се ражда синът им Гилиано. Това е времето, когато пробива в телевизията. Освалдо прави трите роли, които го правят звезда по света и у нас. След две години на второстепенни ангажименти, му поверяват главния герой  във венецуелския сериал "Касандра", където си партнира с Корайма Торес. След невероятния успех на тв поредицата, която го прочува и в България, го канят да изпълни главната роля в пуерториканската теленовела "Три съдби" – също превърнала се в хит у нас. Третият му хит е участието в излъчения в праймтайма у нас сериал "Вдовицата в бяло".

Докато жъне успехи на екрана, Освалдо е успял да се разведе с журналистката и да се събере с трета съпруга. Това е Дейзи Анет Сантяго. През ноември 1996 г. тя разкрива цялата истина за чудовището с вид на ангел. Дейзи Анет Сантяго го обвинява пред съда в Пуерто Рико, че я е блъскал, че я е влачил до леглото, където я е удрял по главата и я е хапал. Ищцата твърдяла също, че най-малко два пъти, Риос я принудил да има сексуални отношения с него насила. Сиреч изнасилва собствената си половинка.

Втората съпруга на актьора, вместо да мрази наследницата си, свидетелства на процеса и заявява, че многократно е била нападана физически и вербално от Освалдо.

Неговият опасен чар обаче продължава да работи. Така забива латиносензацията в попмузиката Шакира през 1997 г. Заради нея той зарязва сериалите и се посвещава за композирането на албума Donde estan los ladrones?. И до ден днешен феновете на Шакира мразят Освалдо, защото се е държал зле с нея. Макар и световна звезда, тя не избягва от съдбата на останалите половинки на Освалдо. Колумбийката се спасява преди да е минала под венчило със серийния насилник. Тя го напуска през 1998 г., когато третата съпруга Дейзи подава иск за 3,5 млн. долара обезщетение за вредите, които според нея й е нанесъл актьорът.

Той обаче няма намерение да спре с браковете. През януари 2000 г. той се жени за четвърти път. Този път "щастливката" е  Хералдин Фернандес. Тя му ражда син, който е Освалдо III, тъй като самият актьор е кръстен на татко си. Скоро обаче красивата приказка свършва и Риос започва да налага поредната си половинка.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Няма коментари към тази новина !