Корайма Торес и Освалдо Риос се завърнаха

19.01.2012 13:00 | Видян 11449 пъти

Корайма Торес и Освалдо Риос се завърнаха

16 години след ПЪРВИЯ си успех в България телевизионната новела Касандра – безкраен сериал за любовта на циганката с магьосническо име и нейния мачо, отново тръгна на родния тв екран.

Едва ли поредицата ще има толкова фенове, но поради факта, че бяха първите и едни от малкото латинозвезди, които си направиха труда да дойдат у нас, изпълнителите на главните роли Корайма Торес и Освалдо Риос са пословични и популярни фигури и до днес – след всичките тези години.
За изпълнителката на Касандра филмът се оказва едновременно супер успех, но и проклятие.  От една страна, тя спечелва международна известност. Партньор пред камерите е Освалдо Риос. По онова време се носят усилени слухове за любовна връзка между двамата, но уви, всичко това е лъжа... В действителност, по време на снимките на Касандра Корайма преживява голяма трагедия:

заболява, а не след дълго умира майка й

След няколко успешни участия във Венецуела, нейният талант е забелязан и в Колумбия. Корайма участва в колумбийската продукция Suenos y espejos. Снимките се провеждат в Богота. Именно по това време актрисата за първи път се възползва максимално от своето положение – разполага със собствена кола и личен бодигард. По време на снимките Корайма среща съпруга си, Николас Монтеро. Тяхната бурна връзка се развива много бързо и за това скромната сватба (заради бременността на булката) се състои веднага след края на снимките. Само няколко месеца по-късно се ражда сина им, Ману Нико.
Преди снимките на теленовелата Amor latino откриват на Корайма доброкачествен

тумор, който много бързо нараства и дори засяга някои от вътрешните органи

След тричасова операция, извършена в родната й Венецуела, Корайма се излекува напълно и пристъпва към снимките.
Корайма, посрещната с истерия от българските фенове, както никоя друга звезда, дори Мадона, обаче не успява да завърже връзка у нас. За разлика от Освалдо Риос. Чернокосият левент покорява нашите любители на сериали първо с Касандра, а после със сходната драма Вдовицата в бяло, е блян не само за домакините, но и за светските дами. Той е настанен в хитовия тогава и пустеещ днес петзвезден хотел Замъка Хранков. Ухажват го десетки известни българки. Той обаче не само флиртува, но и завързва роман с певицата Весела Нейнски.

Взема я със себе си и живеят известно време заедно

В Латинска Америка. По необяснени нито от него, нито от нея причини се разделят. А се говори, че той дори й е поднасял годежен пръстен. Тя за малко да го вземе, макар и разведен баща на 3 деца, доста по-възрастен от нея.

След като завършва Психология, той работи няколко години студентски курсове. След това, Освалдо изкарва пари като модел. Неговата външност му спечелва участие във филма на Корин Теладо – една прекрасна любовна история, в която си партнира с Руди Родригес - En aquella playa. Филмът е показан в редица страни, но не у нас.

Освалдо получава нови предложения и приема да участва в театралната постановка M.A.C.H.O.S., което му носи наградата Agueybana за успешен дебют. Следват други театрални постановки, при което е бил избран от Анхела Мейер за роля в теленовелата Наталия. Следващото му участие е в мюзикъла Guys and Dolls, в който е неговият

дебют като професионален певец

Телевизионният режисьор Грацио Д'Анжело и писателката Делия Фиайо (Delia Fiallo) избират Освалдо Риос за главната мъжка роля в теленовелата Касандра (1992), в която си партнира с Корайма Торес. Сериалът неочаквано става най-показваният по света и дори влиза

с рекорд в книгата на Гинес

Освен това, Освалдо изпълнява основната песен в теленовелата, която е композирана от неговия мениджър Алехандро Монталбан.
Риос става много популярен в Латинска Америка и е поканен да изиграе главната роля в телеовелата Вдовицата в бяло (1996) заедно с Йоланда Монхе. Този сериал също беше хит у нас по Нова телевизия. Музиката към поредицата включва 15 песни, седем от които изпълнява Освалдо, а шест  Йоланда.

След десет години работа в чужбина, Освалдо се завръща в Пуерто Рико. Снима се във филмите Los hijos de Nadie и Una pasion en el espejo. Освен това, той участва и в сериала Despues del Adios, където си партнира с Алба Нидя Диас.

Освалдо се връща към театралната сцена с участието си в мюзикъла The Beauty and the Beast.
В началото на 2000 година Освалдо работи в Мексико и Колумбия, снимайки се в продукциите Pecado Mortal и Rauzan, излъчван у нас като Господарят на Раусан.
Освалдо Риос не се задоволява с актьорството. Той създава заедно с Папо Кос компанията Riverside Entertainment Company, която продуцира различни сериали и филми.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !