Кристен Бел роди момиченце

29.03.2013 13:15 | Видян 1304 пъти

Кристен Бел роди момиченце

Холивудската актриса Кристен Бел и годеникът й Дакс Шепърд станаха родители на момиченце. Това е първородното дете на двойката.

Гордият баща съобщи пръв новината в социалните мрежи. Той обяви, че бебето се казва Линкълн Бел Шепърд и притежава красотата на майка си, пише vesti.bg.

Кристен и Дакс са сгодени от 2009 г., като по-рано актрисата заяви, че няма да се омъжи, докато правителството на САЩ не узакони еднополовите бракове.

"Причината да не бързаме да се оженим е, защото не искаме да се възползваме от правото, което е отнето на мои много близки приятели", сподели актрисата.

Към края на бременността си Кристен заяви, че е притеснена от предстоящото майчинство и ще разчита много на приятелите си, които вече са минали по пътя на родителството.

"Събирам съвети от всички. Имам много приятели с деца и работя с много хора, които също имат деца. Моля всеки от тях да ми дава полезни съвети. Хубавото е, че всички убедено ми казват, че това е най-хубавото нещо, което ще ми се случи в живота", сподели преди дни звездата.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !