Радина Кърджилова пак лъсна гола

22.03.2013 14:15 | Видян 8523 пъти | Гласували 1

Радина Кърджилова пак лъсна гола

Актрисата Радина Кърджилова за пореден път лъсна гола в нета и предизвика въображението на хиляди български мъже. На кадрите изгората на Деян Донков се разхожда пред екрана в продължение на десет минути, както майка я е родила, а формите ѝ са облети от хладката вода на полусчупен душ, пише Галерия.

В сцената от популярния български филм "Тилт" перфектно се виждат гърдите на красавицата, които са „лисичи муцунки“, според делението на известния италиански сексолог Пиеро Лорензони.

Той твърди, че по формата на женските гърди може да се отгатнат безпогрешно характерът на жената и предпочитанията й в леглото. Лорензони разделя жените на 20 различни типа според обема и разположението на формите им.

Стегнатият бюст на Радина може да бъде причислен единствено към "лисичи муцунки".

"Собственичката на такива гърди е умна и изпълнителна, така че бракът с нея е успешен. В леглото е доста изобретателна и най-главното – вярна", се казва в книгата на Пиеро Лорензони.

Голата сцена изобщо не е единствената в кариерата на напористата красавица. На крехката си 17-годишна възраст тя се впуска в гореща секссцена във филма "Последният бей на Балканите".

За голите кадри, които няма как да не възбудят въображението дори на най-големия пуритан, Кърджилова лапнала хонорар от 800 лева. В тях Радина се гърчи от удоволствие, майсторски съвсем като опитна еротична звезда, показвайки без свян голото си тяло.

Съвсем неочаквано красавицата, чиито прелести лъснаха неведнъж от телевизионния екран, обяви в интервю:

"Играла съм любовни сцени, но никога не бих позволила да ми се види нещо".

Повечето ѝ почитатели ѝ препоръчват да види отново изявите си в "Тилт" и тогава да обяснява как не показва нищо от тв екрана, пише още Галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !