Радина люби Явор Бахаров

11.03.2013 13:30 | Видян 2354 пъти

Радина люби Явор Бахаров

Радина Кърджилова влиза в образа на красивата Жулиета, а Явор Бахаров е нейният възлюбен Ромео.  Предпремиерата на класическата шекспирова трагедия е на 19 март в Театър Българска армия.  По сценарий майка на Радина ще бъде Антоанета Добрева-Нети, която играе синьора Капулети.  В образа на дойката пък армейците са поканили Албена Колева, дъщерята на покойния Тодор Колев, която е гост звезда в театъра.

Предстои да видим какъв любовен тандем ще заформят Явор Бахаров и Радина. Неотдавна стана ясно, че една от най-коментираните актъорски двойки,Деян Донков и Радина Кърджилова , които непрекъснато биват разделяни от клюкарските издания, всъщност нямат намерение да се разделят.  Радина често публикува техни снимки в социалната мрежа, на които и от двамата струи любов един към друг и изглеждат много щастливи заедно, разкрива Супер 19'.

Въпреки тоталното разминаване на служебните им ангажименти, препълнените графиците и на Донков , и на Кърджилова , работата им в театъра, те се опитват да прескочат битовизмите и да запазят тръпката един към друг. Сега пред тях се изправя следващото предизвикателство, а именно телевизионния формат Къртицата.

Един от най-желаните родни мачовци, който в арт средите се подвизава с прякора Донжуан Донков , влиза в предаването с продължителност 3 месеца заедно с Николета Лозанова и още куп красиви жени. Клюкарите в арт средите се надяват Радина да успее да преглътне това, а Деян да го играе добро момче вътре и двамата да запазят любовта и след 90-дневното изпитание, но това само времето може да покаже.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !