Дженифър Анистън била ялова

22.03.2013 13:45 | Видян 2141 пъти | Гласували 2

Дженифър Анистън била ялова

Брад Пит е зарязал бившата си съпруга Дженифър Анистън заради невъзможността ѝ да има деца, пишат щатски таблоиди. Според някой високотиражни издания, звездата от "Приятели" била ялова и поредното доказателство за това било намерението ѝ да си осинови дете. Преди да вземе чуждо бебе за отглеждане обаче, актрисата щяла да мине под венчилото с годеника си Джъстин Теру, отбелязват въпросните издания.

Привърженичка на осиновяването е и наследничката на Дженифър в кревата на Брад - Анджелина Джоли. Тя има три осиновени хлапета от различни краища на света, но може да се похвали и с три свои деца.

През 2005 г., когато Джоли и Пит се запознаха на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит",

Брад много искаше да стане баща. След като го вкара в леглото си, Анджелина побърза да го срещне с пъовия си осиновен син, който окончателно спечели сърцето му. Заради мъника русокосият актьор реши да се разведе.

Според последните слухове в Холивуд, Анистън също обмисля сериозно възможността да вземе чуждо дете и да се покаже като добра майка. Актрисата започнала да разпитва за подробности по осиновяването своята колежка Чарлийз Терон, която преди години приюти в дома си малкия Джексън, пише Уикенд

Източник, близък до Анистън, твърди, че тя иска бебе от своя бъдещ съпруг Джъстин Теру, но колкото и да се опитвала, не можела да зачене. Навремето тя правела опити да забременее и от Брад Пит, но и те се оказали безуспешни. Впоследствие се жалвала пред свои приятели, че мъжът й я зарязал с обяснението, че е ялова.

„Тя сериозно обмисля да осинови дете като гледа колко щастлива е Чарлийз Терон. В момента обаче се е концентрирала върху предстоящата си сватба с Джъстин, а после ще предприеме конкретна стъпки към осъществяване на мечтата си да бъде майка", разкриват от обкръжението на холивудската мегазвезда.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма коментари към тази новина !