Каскадьорката Стелла и Наско станаха любовници!?

21.03.2013 10:15 | Видян 3219 пъти

Каскадьорката Стелла и Наско станаха любовници!?

Каскадьорката Стелла Ангелова, която от 16-годишна живее в САЩ и се е връщала само три пъти в България, в момента наваксва с нравите и обичаите на родината си.

Тези дни тя се яви в телевизионно студио доста замаяна и обясни, че е махмурлийка, защото опитвала нашенската ракия. Сочената за фаворитка на риалитито „Денсинг старс“ никога не е танцувала професионално, а се е занимавала с художествена гимнастика. След това се захванала с каскади и била доста търсена.

Тя отлично се справя с ръкопашен бой, нападение и самоотбрана, скачане от високи сгради, хвърляне в пропасти, скачане от кола в движение и даже с модерното сега в България самозапалване. След риалитито ще дублира опасни сцени във втората част на хита „Аватар“, след като игра и в първата. Смелата дама сега опознава не само страната си, но и нейните мъже.

На фона на сдържаните американци, а в Холивуд на фона на изобилието от гейове, у нас тя попадна на истинска златна мина. Блондинката за нула време завъртя главата на партньора си Наско и даже свари за една седмица да се напъха в леглото му. Това не е клюка, защото самата дама се похвали колко са близки, а на репетициите и дори на сцената двамата се държат доста интимно, особено тя, която няма задръжки и го целува собственически по всеки повод.

Разкрепостената фурия има невиждана енергия. От бурните нощи с любимия, скача направо в репетиционната зала, където изучава сложни стъпки и танцува така, сякаш е професионалистка. Може би актрисата в сянка си представя, че това е роля, която трябва да дублира и го върши напълно професионално.

Тяхната двойка винаги събира овациите на публиката и журито и със сигурност ще стегне финала. Това личи от лекотата, с която се справя досега и невероятното самочувствие, с което излиза на сцената. Двамата с Наско така добре са се сработили, че не си личи кой е учителят и кой ученикът. Вероятно щастливият танцьор вече вижда в мечтите си как покорява Холивуд, защото ако чувствата продължат, Стелла може и да го вземе със себе си. 

Снимка: Dancing stars

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !