Цеце: Имам гадже, но не е наркодилър

12.03.2013 16:00 | Видян 2285 пъти

Цеце: Имам гадже, но не е наркодилър

Родният "Биг Брадър" не се е радвал на особен успех в Македония, въпреки че от там имаше двама участници – Цеце и Лестър. Моделката разказа пред Нова телевизия, че само най-близките са я гледали по интернет. След края на риалитито имало всякакви коментари по неин адрес – и положителни, и отрицателни. Естествено, тя се интересувала само от мнението на най-близките. Тя коментира, че никога не е разказвала на приятелките си за сексуалните ѝ подвизи с брадъра Боби. Просто защото нямала връзка с него и нямало какво толкова да им разказва, пише Блиц.

Цеце отрече и да е имала връзка с наркодилър, както беше разпространено наскоро. "Наистина ми е жал, че хората се занимават с такива неща", каза тя по адрес на разпространителите на клюки.

Друг слух по неин адрес беше, че си е хванала албанец.

"Имам гадже, не е наркодилър, не е албанец. Примерно момче от добро семейство", каза тя, но не пожела да разкрие нещо повече около него. Били познати от преди "Биг Брадър", но след шоуто се залюбили.

Цеце си показа и татуировката в ефир. На врата ѝ е изписано "Faith, Hope, Love". Това, обаче, не били имената на тризначките Вяра, Надежда и Любов, а просто три думи, символизиращи много важни неща в живота на човека. Манекенката сподели, че си пада само по едноцветни татуировки и засега не би си направила цветна.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !