Depeche и "Стената" първо на филм феста

12.03.2013 14:00 | Видян 1511 пъти

Depeche и

Изяви на ОересИе Мойе и Оиееп, както и класическият вече филм „Стената" на Алън Паркър, ще се появят първо на София филм фест преди да дойдат в столицата с концерти.

Филмите „Пинк Флойд: Стената" (1982 г.) на Алън Паркър и документалният „Куин в Будапеща" (1987 г.) са част от гвоздеите в музикалната програма на филмфеста. Спектакълът „Стената" на Роджър Уотърс ще е грандиозното концертно събитие на Националния стадион това лято. Концертът е на 30 август.

Мюзикълът Will Rоck Yоu, който разказва история с помощта на 24 хита на Quееn, пък ще има представления в „Арена Армеец" от 15 до 19 май. На филмфеста „Куин в Будапеща" идва в ремастерирана дигитална версия с долби звук.

Връзката с Depeche Mode идва чрез фотографа и автор на клипове Антон Корбин. На филмфеста ще бъде въртян документа лен филм за него. За Depeche Mode е правил клиповете на Strangelove, Personal Jesus, Enjoy и I Feel You. За работата си с него въй филма разказва Мартин Гор. Концертът на Depeche Mode e на стадион Локомотив на 12 май, пише Телеграф.

 

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !