Depeche Mode пускат диск с ремикси

13.11.2009 10:00 | Видян 3721 пъти

Depeche Mode пускат диск с ремикси

След като през по-голямата част на 2009 г. Depeche Mode бяха на световно турне в подкрепа на последния си албум ‘Tour Of The Universe', сега групата ще води шоуто си на Острова. Това ще се случи през декември, когато бандата ще издаде и едно задължително CD с 8 парчета, съобщи lifestyle.bg.

Дискът, който ще излезе на 7 декември, включва ‘Fragile Tension', ‘Hole To Feed' и няколко много специални ремикса на парчета от 12-я им студиен албум ‘Sounds Of The Universe', който покори класациите до самия връх в 21 държави.

Създадено от Мартин Гор и продуцирано от Бен Хилиър, парчето ‘Fragile Tension' е с изящно електронно звучене. ‘Hole To Feed' е написано от Дейв Гахан и в него модерната електроника се среща с разтърсващ бийт.

Depeche Mode винаги са били на предни позиции в ремикс културата. Самите те са пионери и иноватори в ремиксирането, а музиката им винаги е била вдъхновение за някои от най-добрите ремиксатори в света.

The ‘Fragile Tension' / ‘Hole To Feed' CD с 8 трака включва ремикси от Laidback Luke (Swedish House Mafia), Peter Bjorn & John и Joebot. Както и клубен микс на Roger Sanchez на ‘Perfect' и ремикс на SixToes на ‘Come Back'.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Няма коментари към тази новина !