7 неща, които не знаем за Ищар

11.03.2013 15:00 | Видян 1686 пъти

7 неща, които не знаем за Ищар

1. Баща ѝ я води и прибира, когато започва да пее с оркестър
Ищар е на 15 години, когато отива със семейството си на някакво парти. Близките ѝ я поощряват да вземе микрофона и да изпее нещо. Много срамежлива, тя отказва, но накрая застава на сцената и със затворени очи изпява Memories на Барбра Стрейзънд. Веднага получила предложение за работа. Родителите ѝ се съгласили с уговорката да продължи да се учи добре. Започнала да ходи на различни участия с оркестъра, но винаги придружавана от баща си. Често се случвало да заспива в училище от преумора, но това не я отказало от любовта ѝ към музиката.

2. Влюбва се истински два пъти

На 20-годишна възраст се омъжва за израелски футболист. Той обаче ревнува твърде много от работата ѝ и отношенията им стават доста обтегнати. Две години по-късно Ищар решава да се раздели със съпруга си. Малко по-късно среща друг мъж, с когото заминава за Австралия, връзката им не продължава дълго. Втората ѝ голяма любов е сегашният ѝ съпруг Мишел. Женят се след 13-годишна връзка, а той изпълнява ролята на нейн продуцент и мениджър. За Ищар е важно във връзката ѝ да има любов, уважение и разбиране.

3. Белег на ръката от детските години
Била едва на две години, когато първата ѝ проява на твърд характер донесла неприятни последици. Родителите й се опитали да я предпазят от запален огън. Забранили ѝ да се доближава и да посяга с ръчичка. Тя обаче направила точно обратното и досега има белег на ръката от изгарянето.

4. Посвещава песен на баба си Нона

Истинското име на певицата е Ети Зак. Родена е в Кирият Ата през 1968 г. Баща ѝ е от Мароко, а майка ѝ от Египет, но и двамата са евреи. Тя е на 16 години, когато родителите ѝ се развеждат. Въпреки че по-късно отново се събират, тя приема много трудно раздялата. Грижите за нея и двете ѝ сестри поема баба им Нона. Тя нарича бъдещата звезда Естер, което с египетския ѝ акцент звучи като Ищар. Така се появява и псевдонимът на известната изпълнителка. По-късно тя посвещава парчето си Je N’oublie Rien на своята баба.

5. Била е в казармата

Певицата е била авиомеханик в казармата, при това по свое желание. Заедно с още осем момичета били първите девет жени механици в израелската армия. В началото срещали доста трудности в комуникацията с пилотите, но с времето мъжете свикнали с присъствието им. За неин късмет по това време няма военни действия. Признава, че от военната служба е получила много - станала по-отговорна, научила се да работи в екип и да не разделя хората според социалното им положение.

6. Богиня в кухнята
Кухнята е нейната запазена територия и тя не позволява на друг да влиза в нея. Умее да готви всякакъв вид храна, но заради децата се стреми всичко да е здравословно. Зеленчуците са задължителна част от семейното меню. Ищар не позволява в дома й да се ядат полуфабрикати, шоколади и сладкиши. По отношение на храненето приема съпруга си за трето дете, защото и той е със своите капризи. Навън четиримата се хранят само веднъж-два пъти седмично - през уикенда ходят на ресторант.

7. По време на бременността качила 37 килограма

Ищар кара трудна бременност и качва цели 37 кг. Ражда близнаци - момиче и момче, които сега са на 6 г. Дъщеря ѝ се казва Шийла, което означава песен, а синът ѝ е Лави - малко лъвче. За две години зарязва кариерата си, за да се отдаде изцяло на дълго чаканите си деца. В интервюта разказва, че преди да роди, е била доста мълчалива, но сега с хлапетата й се налага непрекъснато да отговаря на различни въпроси. Заради тях често се случва да отказва ангажименти, а в отглеждането им помага леля ѝ.

Източник: 24 часа

автор: Мария Райчева

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !