Шокираща вест за Станка Златева

05.03.2013 17:15 | Видян 3145 пъти

Шокираща вест за Станка Златева

Станка Златева няма да участва на Европейското първенство по борба в Тбилиси. Шокиращата вест обяви националният треньор на женския ни отбор Серафим Бързаков. Надпреварата ще се проведе в Грузия от 19 до 24 март, но ще мине без най-добрата ни състезателка. Златева е 5 пъти европейска шампионка - Москва 2006, София 2007, Тампере 2008, Вилнюс 2009, Баку 2010, пише Блиц.

"Не, за момента Станка Златева няма да участва на Европейското първенство! Сигурно ще започне да се подготвя за Световното", обяви пред Гонг от лагера в Тетевен Бързаков.

"Аз не съм говорил с нея, но така както чувам, мисля, че ще участва на Световното. Тя си решава, мястото си е нейно, няма кой да я замени. Имаме една млада състезателка, която ще пусна на Европейското в нейната категория. Това момиче няма още 18 години, но няма как! Трябва да пробваме и млади състезателки", каза още Бързаков.

Златева поднови тренировки миналия месец, когато президентът на федерацията Валентин Йорданов и Симеон Щерев си стиснаха ръцете и заявиха, че ще работят в името на борбата.

Треньорът обяви тогава пред Блиц, че Златното ни момиче ще продължи да се състезава за България.

"Знаете, че вече започна тренировки под мое ръководство. Така ще продължим, да работим двамата. Никой от националния отбор няма да се меси в нашата работа, както и аз няма да имам нищо общо с националния отбор", заяви Щерев, като днес Серафим Бързаков изненада с новината, че Станка няма да участва на Европейското в Тбилиси.

Националният треньор няма информация и за друга от водещите ни състезателки в женската борба Тайбе Юсеин: "За момента не идва на лагер, а е поканена. Изпратили сме ѝ писмо в клуба, но не се явява. Не мога да кажа повече за нея".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !