Бионсе сама нарисува билетите за турнето си

05.03.2013 12:45 | Видян 1760 пъти

Бионсе сама нарисува билетите за турнето си

Една от най-горещите музикални звезди Бионсе демонстрира и тaланта си на художник със специална серия поп арт рисунки за безалкохолната напитка Pepsi.

16-кратната носителка на Грами сама е скицирала визии, които ще бъдат използвани в кампанията Live For Now. Тя ще използва картините си и върху билетите за световното си турне “Mrs. Carter Show World Tour”, което започва през април.

Картините на Бионсе и нейното турне са съвместен продукт от безпрецедентното до този момент сътрудничество между търговска марка и изпълнителката.

„С този съвместен продукт Бионсе и Pepsi постигат нещо, което ние наричаме Pepsi ефект. Страхотно е, че разкрихме страстта на Бионсе към поп арта и заедно го претворихме в наистина съвременен художествен продукт, който напълно пресъздава разбирането ни, че човек трябва да взема максималното от всеки момент. И рисунките на Бионсе не са единственият ни съвместен продукт, феновете ще получат още много от нас”, коментира главният дизайнер  Мауро Порчини.

Рисунките на Бионсе , които пресъздават стилистиката на изкуството на ацтеките, са направени, докато певицата е прекосявала САЩ със самолет. Музикалната звезда е един от най-големите колекционери на поп арт.

Бионсе е дала разрешение на Pepsi да използва нейните рисунки  по своите опаковки, както и в магазините, в които се продава безалкохолната напитка. Цялостнта визия на картините на певицата е доразвита от модния фотограф Патрик Демаршелие, който е работил за марки като „Луи Вуитон”, „Хари Уинстън” и „Шанел”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !