Хакнаха Златка Димитрова

04.03.2013 16:15 | Видян 2006 пъти

Хакнаха Златка Димитрова

Плеймейтката Златка Димитрова , по-известnа като Черната Златка , се оказа жертва на хакери, които се пробваха да изтрият официалната й страница във Фейсбук.

Само светкавичната намеса на администратора на блога спаси фен групата на брюнетката в социалната мрежа.

Недоброжелатели са се опитали да ликвидират официалната страница на Златка , но не са успели, поне засега. Самата плеймейтка е доста активна в интернет пространството и се ядоса на опита за саботаж. „Е, много завист беееее, днес в 9 сутринта са се опитали да ми изтрият фен страницата, но неуспешно! Ще гледам кога пак ще опитат!

Благодаря на Милен (момчето, което ми помага), че се е погрижил добре относно защитата на страницата ми!, написа Златка в спасеното си след атаката в интернет пространството, пише Телеграф.

Коментарите в защита на Димитрова също не закъсняха и нейни фенове започнаха да обиждат неизвестния хакер, които се е опитал да изтрие страницата.

Една от приятелките на плеймейтката обаче написа, че това не е дело на „някое антифенче", а на съпругата на любовника на Златка - Миро, тъй като в последно време плеймейтката прекали с демонстрации как е откраднала чужд мъж.

Както е ясно, Миро все още няма официален развод със съпругата си, въпреки че според запознати вече живее с Димитрова , дори си направили и нещо като неофициален годеж.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !