Черната Златка отказа дете на годеника си

20.02.2013 09:00 | Видян 2244 пъти

Черната Златка отказа дете на годеника си

Златка Димитрова още не е бременна и скоро не иска да става майка. Това заяви самата тя за Всеки ден и по думите ѝ ще минат поне още 2 години, преди да реши да дари с бебе годеника си Миро. Плеймейтката не изключва възможността един ден да забременее, в момента обаче това не е сред приоритетите ѝ. "Има време за всичко", коментира Златка.

Тя твърдо отрича да пази в тайна бременността си само от суеверие. "Просто наистина не съм бременна, нямам никакви подобни планове. Ако забременея един ден, ще кажа и без да ме питате", каза красавицата за Всеки ден. Точно сега тя има други цели и планове. Работи върху кариерата си и се кани да става тв водеща, макар и все още да не казва медията, от която има предложение. Заела се е обаче упорито да чете книги.

Решила е и да прави поредната поправка на невидим дефект по външния си вид. Този път ще се грижи за зъбите си. Поръчала си е специални шини за избелване, с които се надява да постигне по-красива усмивка. Златка е чакала няколко седмици, докато шините станат готови, а когато най-после ги е взела от зъболекаря си, започнала да ги нарича с обич "моето съкровище".

"Слагам ги по два пъти на ден за по 15 минути, много съм доволна, въобще не боли", разказа плеймейтката. Твърдо отказва обаче да сподели с каква сума се е изръсила за шините. Приема ги като инвестиция в бъдещата си телевизионна кариера.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Няма коментари към тази новина !