Алисия: Валери Божинов не поддържа силна връзка със сина си

26.02.2013 13:15 | Видян 4892 пъти | Гласували 1

Алисия: Валери Божинов не поддържа силна връзка със сина си

Фолкпевицата Алисия призна, че Валери Божинов не поддържа силна връзка със сина си, пише Блиц.

“Иска ми се нещата да бъдат по-други, но Валери е далеч, има си задължения и явно не може да си грижи за сина си така, както ми се иска. Но в същото време Николай Михайлов е страхотен. Малкият Валери е на пет години и много добре знае кой е баща му. Ники му е по-скоро приятел, но двамата се разбират отлично. Малкият е голям сладур”, призна Алисия пред Нова телевизия.

Попитана дали е вярно, че скоро е получила предложение да участват благотворително в предаването “Стани богат” заедно с Николета, Алисия призна: “Нямам проблем да играя заедно с Николета за благотворителна кауза. За мен благотворителността е страхотно нещо.”

Последният клип на Алисия е сниман на Малдивите, а идеята й дошла спонтанно докато била там на почивка, научи Блиц.

“От много време Ники искаше да участва в мой клип и именно по време на тази почивка на Малдивите ми се роди идеята. Направихме клипа, а участието на Ники е загадъчно. Всичко стана много добре”, призна още Алисия .

Певицата взе отношение и по темата за нападките срещу поп фолка. “В последно време всеки напада поп фолка все едно той е виновен за всичко. Странно ми е. Ние се намираме на Балканите и трябва да има такива ритми. Не мога да разбера рапърите, които постоянно нападат поп фолка. Никой фен на поп фолка не е тръгнал да хули рапа.

Ние какво да кажем за текстовете на рапърите. Като цяло спорът ми е странен. Все едно сега някой ще изкара така нещата, че поп фолкът ще се окаже виновен за случващото се в държавата”, разсъждава Алисия .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Няма коментари към тази новина !