Чепът на Распутин съсипа 7 часа разлика

26.02.2013 12:15 | Видян 3535 пъти

Чепът на Распутин съсипа 7 часа разлика

Провал беляза първия епизод от третия сезон на „Седем часа разлика" в неделя вечерта. Сериалът, който започна като хит, е на път да приключи с пълно фиаско.

Завръщането му на екран се оказа тотална скука и зрителите побързаха да изразят разочарованието си веднага след финала, пише Всеки ден.

Двойният епизод едва ли е успял да задържи за дълго вниманието на малкото останали фенове на сериала. След намесата на СПИН в действието, поредната проява на безсилие е поставянето в центъра на вниманието на някакъв член, свързан с Распутин, чиято история беше сложна за проследяване.

"Абе, какво беше това, бе? Може ли от 45 минути епизод 30 минути да ни занимават с чепа на някакъв си там Распутин? Таня я има 10 минути на кръст! Ако не е Ваня Цветкова, тоя сериал няма да съществува, бе! Излагация!", коментират намаляващите зрители на сериала.

"Жалко! Беше интересен сериал, но вече се изчерпа и взеха да го запълват с разни неща, дето да се чудиш дали не си сбъркал канала! Милото е под всякаква критика", недоволни са и най-верните фенове на поредицата.


Изключително възмущение предизвикват изявите на младата актриса Боряна Братоева в ролята на Мая Стоева. Според повечето зрители тя се е взела за звезда и не полага никакво старание дори да си каже без запъване репликите, допълни Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Обрат в бокса: Лишават Усик от...

Олександър Усик се превърна в абсолютен световен шампион...

Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Няма коментари към тази новина !