Преси и Галена като две капки вода

22.02.2013 15:30 | Видян 5660 пъти

Преси и Галена като две капки вода

Поп фолк певиците  за пореден път доказаха колко е здраво приятелството по между им и то в изключително важен момент – малко преди Наградите на Телевизия Планета, пише Супер 19'.

Това се случи в новото видео на триото Преслава, Галена и Борис Дали към закачливата песен Бутилка, която се очертава да се превърне в следващия голям хит на тримата всеобщи поп фолк любимци.

В последните две години една от най-коментираните теми преди, по време на и след раздаването на Годишните музикални награди на телевизия Планета, а войната между феновете на Преслава и Галена за това коя ще се превърне в Певица на годината приема огромни размери.

Само преди две години поп фолк изкушението Галена грабна статуетката, което никак не се понрави на феновете на Преслава, а през 2011 г. Преси си върна обратно титлата и всички почитатели на Галена негодуваха, пише още Супер 19'

Двете чаровници тогава бяха намесвани в какви ли не скандали, препирни и караници, което само помрачи насроението ту на едната, ту на другата.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !