Багата и Любина напускат България

21.01.2013 13:15 | Видян 3137 пъти

Багата и Любина напускат България

Благой Иванов и половинката му Любина се махат от България, за да избягат от клюките по техен адрес. Двойката призна неотдавна за решението си в тв предаване. Багата и приятелката му не са разделени както мълвеше клюката, нито той я заменил с друга. Говореше се, че след като излезе от Вип Брадър самбистът зарязал Любина и си хванал плеймейтка, пише Супер 19'.

Пред изданието двамата опровергават слуховете и продължават да бъдат щастливи заедно, макар да не планират сватба и бебе. Любина е преглътнала участието на половинката си във Брадъра, което не ѝ е било приятно заради бившата му приятелка Златка Димитрова. Тези дни тя проплака, че била заплашвана по телефона.

Случката се разиграла, когато експоловинката на спортиста и настоящия ѝ приятел Миро пиели следобедното си кафе в столично заведение. Изведнъж телефонът на миската звъннал и мъжки глас започнал да я заплашва и да крещи. Златка се притеснила истински и в отговор му казала, че желае да я остави на мира, а живота си ще живее, както намери за добре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Няма коментари към тази новина !