Багата пребил Орлин

18.12.2012 11:15 | Видян 4019 пъти

Багата пребил Орлин

Юмручен бой е осигурил победата на Орлин Павлов във "ВИП Брадър". Певецът е бил пребит от самбиста Благой Иванов-Багата в нощта, когато той се напи до безпаметност, но скандалът е бил потушен. Това разкриват съквартиранти в шоуто, които обаче имат ултиматум от продуцентите да си мълчат. Според договорите им те са задължени да не разкриват тайни от задкулисието на "ВИП Брадър", пише Всеки ден.

Устатата Златка Димитрова обаче не успя да се стърпи и призна, че знае за побой в шоуто. "Много неща останаха скрити за зрителите. Благо наистина става опасен, когато пийне. С Орлин имаха спречкване, което не беше толкова неволно. Той пострада сериозно от гнева на Багата", обясни пред Венета Райкова в "Горещо" плеймейтката. Тя заяви още, че чула от съквартирантите, че е имало юмручно меле в Къщата, но не била пряк свидетел.

Неофициално съквартирантите раздухват, че Багата буквално е смлял с юмруци Орлин. Той му е нанесъл няколко тежки удара в ребрата преди охраната да успее да влезе и да спаси певеца от пияния самбист. Певецът бил с огромни синини и натъртени ребра. Според обитателите на ВИП къщата в онази нощ е било много страшно, а Къци също е бил нападнат от ММА боеца. Това е накарало нисичкия водещ да се скрие под лежанката във фитнеса.

"Избягах, защото Благой се беше разбеснял. Не знам дали от алкохола или си е такъв като се ядоса, но си беше страшно", заяви след излизането си Къци, също намеквайки, че продуцентите на "ВИП Брадър" крият ужасяващи сцени от зрителите.

Пребиването на Орлин е причината Багата да бъде изкаран за няколко дни от Къщата под предлог, че има нужда от лечение, както и да се манипулира вота, така че да не спечели той. Вместо самбиста, певеца бе провъзгласен за победител. Такава е била уговорката му с продуцентите, за да си платят мълчанието му. Според близки до певеца той е прибрал солидна сума и от самия Благой, който с пари получил прошка от миловидния изпълнител.

Останалите съквартиранти мълчали, за да не съсипят имиджа на спортиста и да не развалят договорите си с "ВИП Брадър", защото иначе дължат неустойки. Въпреки това повечето от тях вече разказали за инцидента пред близки и познати и така клюката плъзна из цяла София, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Няма коментари към тази новина !