Марта Вачкова озверя от глад

15.01.2013 09:00 | Видян 2215 пъти

Марта Вачкова озверя от глад

Марта Вачкова втрещи всички свои колеги артисти с нечовешкия си глад, научи Всеки ден. Едрогабаритната актриса пристигнала на купон по случай Деня на българското кино в неделя вечерта и шокирала всички, като веднага се нахвърлила на безплатната храна и пиячка.

"Толкова съм гладна, направо съм озверяла, ще умра! Искам да изям всичко, не ми пука за диетите, те и без това не ми се отразяват добре", казала Вачкова пред изненаданите си приятели. Тя пробва да отслабва от 1 януари, като обаче е устискала на диетата едва до 9-и.

Марта оправдала слабоволието си с това ,че много ѝ падали кръвното и захарта от диетите и постоянно се чувствала замаяна, гадело ѝ се и дори била на път да припадне от глад, докато си вършела работата. "Не се чувствам пълноценна, не мога да мисля и да действам бързо, когато изпитвам глад. За съжаление никоя диета досега не ми е подействала добре", разказала Вачкова.

Нейни близки пък споделят, че актрисата ставала много раздразнителна и дори лоша, ако не се храни редовно. Марта обичала мръвката и си похапвала добре и хляб с различни манджички, пише Всеки ден.

На купона на киногилдията щерката на Григор Вачков се появила в доста широки дрехи. Това навежда на мисълта, че явно не е успяла да отслабне, коментират очевидци.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Няма коментари към тази новина !