Марта Вачкова съди бившия си мъж

26.11.2012 13:00 | Видян 5580 пъти

Марта Вачкова съди бившия си мъж

Марта Вачкова е решила да съди бившия си мъж, научи Всеки ден. Актрисата имаше 8-годишна връзка с Радостин, но двамата се разделиха бурно през 2003 г.

Оттогава актрисата и бизнесменът водят непрекъсната война помежду си. Емоционалната Марта пък периодично избухва в тв ефира срещу бившия си и го нарича изверг.

Дъщерята на легендарния Григор Вачков не може да прости на Радостин, че не дава и пукнат лев за Рада, която е ученичка в художествената гимназия в София. Отгоре на всичко той всячески пречел на двете да пътуват в чужбина.

Тъй като Рада е непълнолетна, тя може да излиза зад граница само със своите родители или с тяхно писмено съгласие. Миладинов обаче отказвал за подпише нужния документ и го правел само когато бил на кеф.

Сега не пускал Марта и Рада да пътуват преди Коледа във Виена. Те били купили билети и предплатили хотела, а сега увисват с пътуването.

Един тъп подпис ми трябва, възмущава се актрисата. На фона на тези семейни неволи тя се оплака пред приятеля си Любен Дилов-син, който е водещ на шоу по „Станция Нова", че има и здравословни проблеми.

Наскоро паднала от колело и си контузила коляното. Освен това, спортувайки, си причинила и друга травма- скъсали менискус, допълни Всеки ден.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !