Росен Петров реши да проговори

11.01.2013 16:15 | Видян 7446 пъти

Росен Петров реши да проговори

Край на мистерията с Росен Петров. Водещият на "Нека говорят..." най-после разбулва тайната за вида си, която тормози от месеци фенове и зрители, пише Уикенд.

Поне от три месеца известният водещ плаши с физиономията си от малкия екран. Петров не прилича на себе си с подпухналото си лице и набъбналите ноздри. Традиционно концентрираният бивш сценарист на Слави Трифонов сега е разсеян и на моменти изглежда като пиян. За капак Петров гъгне в ефир, което още повече хвърля зрителите в смут.  Самият той ще признае пред аудиторията какво се случва с него в неделя.

"Какво е станало с Росен ? Той не прилича на себе си ? Подут, подпухнал....Дано е здрав, защото промяната е много видима и потресаваща", тревожи се зрителка в профила на предаването във Фейсбук.

"Харесвам предаването и гостите които каните, но външният вид и това сумтене на водещия вече не се издържа. Толкова ли е незаменим,че не може да слезе за малко от екран да се лекува?", възмущава се друг фен на предаването.

Дама пък направо описва Петров като неадекватен: "Абе какво му има на Росен, не е същият човек, подпухнал, гъгне, носът му нещо ли не е в ред? Един такъв неадекватен", пише тя в мрежата.

''Аз пък го ,,улучих", когато рецитираше много патриотично стихотворение с пиянски апломб... едва ли беше от постоперативни проблеми. И на мен ми направи смущаващо впечатление", пише друг зрител.

Водещият да вземе мерки за своето здраве и да премахне нервните си изблици с клатенето на стола в ефир като потропва с крак, препоръчват редовни почитатели на "Нека говорят".

Пиян ли е, дрогиран ли е или болен Росен Петров ще признае самият той тази неделя в предаването си. Заради истерията водещият е принуден да откровеничи в ефир за състоянието си.

До сега нито дума не излезе от екипа му официално. В медийното пространство бяха лансирани версиите, че носът на Росен е разбит по време на боксов мач или при сбиване и водещият е замаян от лекарствата, които му дават.

''Росен Петров ще каже какво му е, гледайте предаването, дотогава нито дума за състоянието му няма да излезе от екипа'', каза главната редакторка на "Нека говорят..." Валя Гиздарска, пише blitz.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !