Росен: Не съм чул Слави, откакто го напуснах

08.09.2012 18:57 | Видян 3037 пъти

Росен: Не съм чул Слави, откакто го напуснах

ТВ-водещият Росен Петров не се е чувал и виждал със Слави Трифонов, от когото избяга преди време, от 13 май 2008 г., стана ясно от негово интервю в сутрешния блок на bTV. А едно време Петров буквално влязъл и излязъл от 6-о столично РПУ и се отказал от кариера на полицай.

“На първата минута, когато влязох в 6-то районно, като видях атмосферата – 6 бюрца, натъпкани в малка стаичка, стари шкафове, претъпкани с преписки за довършване... Тази системата не действаше през онези годени 94-а – 95-а. Романтиката от академията се изпари, защото реално нямаше МВР, държавата бе абдикирала, получи се бумът на трибуквените групировки...”, спомни си Росен Петров.

След това сегашният водещ на “Нека говорят” направил рязък завой и започнал да пише във вестник “Ку-ку”, а оттам попаднал и в легендарното предаване. Това станало неочаквано. По онова време Росен пишел “глупости в една тетрадка”. Тогава бил написал смешен наказателен кодекс, а двама негови близки приятели - Ники Русакиев и Тошко Йорданов, работещи в “Ку-ку”, занесли писанията му на Любен Дилов – син, който много ги харесал и така Петров започнал да пише за вестника и станал част от екипа на предаването.

За напускането си от “Шоуто на Слави” Росен бе категоричен, че не е взел решението си внезапно, а го е обмислял около година, “година на усложнения и натрупвания”. Той не се е виждал и чувал със Слави вече повече от четири години – от 13 май 2008-а. Така останал на ТВ-фронта с Евтим Милошев и Любо Нейков, а да води сам предаването било  “голяма отговорност”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !