"Верона" пъди Божинов

08.01.2013 17:30 | Видян 2968 пъти

Новина от Италия помрачи настроението на Валери Божинов и Николета Лозанова, които карат романтична ваканция в Дубай. Според някои медии на Ботуша националът е на косъм да остане за пореден път без клуб, след като е попаднал в трансферния списък на "Верона", пише Всеки ден.

Втородивизионният италиански тим привлече Божинов пред лятото, след като изтече договорът му за преотстъпване с "Лече". Само половин година по-късно националът вече е нарочен за гонене от града на Ромео и Жулиета, след като не успя да се наложи в тима на Андреа Мандорлини.

Нападателят, който е собственост на португалския "Спортинг" (Лисабон), отиде с големи очаквания във "Верона", но за 10 мача вкара само един гол.

Не толкова постният актив на Божинов , колкото високата му заплата обаче е главната причина тимът от града на Ромео и Жулиета да драпа да се отърве от българина.

Според информацията от Ботуша сумата се е оказала голям проблем за италианците. Смята се, че "Спортинг" и "Верона" си поделят месечното възнаграждение на Божинов, което е около 100 000 евро.

И докато във "Верона" подготвят раздялата си с Божинов , той качи на камила жена си Николета Лозанова. В поредния ден на дубайската си ваканция двойката се впусна в пустинно приключение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !