Световноизвестните "Тодес" идват в София

02.01.2013 15:15 | Видян 1680 пъти

Световноизвестните

Балет "Тодес" прави нов тур за овации в България. Прочутата в цял свят трупа идва през февруари в София. Турнето е с шоуто им Attention („Внимание”) и ще събира аплаузи на 28 февруари в НДК, на 1 март в Пловдив и на 3 март във Варна. В новата програма Attention ще усетите острия вкус на истинския живот с неговите падения, разочарования, щастие и еуфория чрез невероятна динамика, неповторима хореография, стилни костюми, оригинално светлинно и музикално оформление, обещават организаторите на гастрола Degris events.

И новият спектакъл на трупата е издържан в познатия стил на "Тодес" - да изтръгва вниманието с необичайни комбинации между класика, хип-хоп и модерен балет.

"Тодес" са двукратни носители на руската музикална премия "Овация", а създателката на трупата Алла Духова освен балет-майстор и хореограф се оказа и дама със завиден бизнес нюх и превърна изкуството си в печеливша машина. Името на балета "Тодес" идва от един от най-опасните елементи във фигурното пързаляне, а самата Духова е хореограф на носителите на сребърни олимпийски медали французите Марина Анисина и Гуендал Пейзера.

От 1990 година балет "Тодес" активно работи и зад граница и гастролира в цяла Европа, Америка, Австралия, Израел.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Малкович започна репетиции на...

Старт на репетициите на дългоочакваната постановка...

OnlyFans модел е открита мъртва след...

Модел на OnlyFans е открит мъртъв в пристанище във...

Няма коментари към тази новина !