Диджеят на Лейди Гага зарадва родните фенове

23.11.2012 16:45 | Видян 2541 пъти

Диджеят на Лейди Гага зарадва родните фенове

Клубът на Елита Sin city, след няколко месечен ремонт,отвори врати. Близо час, преди официално обявения старт, пристигнаха желаещите  да присъстват на събитието и търпеливо изчакаха да настъпи момента и да видят изцяло променения интериор.

Още с влизането на всеки гост бе поднесена чаша шампанско, а плата с различни видове хапки, дадоха възможност на всички да опитат малка част от асортимента, който предлага кухнята на заведението.

Високата класа на клуба си личи още от входа, охраната и целия персонал. За елегантната визия на екипа си  са се доверили изцяло на млади и прогресивни дизайнери, като започнем с интериора, стайлинга на персонала и балета.

Иван Радлов е дизайнерът, чието дело са костюмите на балета, които не само са в цветовата гама на заведението, но сякаш са и елемент от авангардния интериор. Дългите вечерни рокли на хостесите са изработени от Ваня Ранкова- Модна къща „Mademoiselle” и също са съобразени с цялостния стил.

Точно в 23:00 часа DJ SCOTT CHESTER – DJ номер едно на Лондон за 2011 година застана зад пулта и даде старт на купона в тузарския клуб.

В по-късните часове поп-фолк изпълнителката Лияна, която беше част от VIP гостите, не се стърпя и взе микрофона, като изпълни дует с DJ Ники. Публиката зарадва и предизвикателната Камелия със своето невероятно лайф шоу.

Страхотна атракция за присъстващите бе нестандартния и ефектен начин, по който сервитьори и танцьорки от балета поднасяха три литрови бутилки шампанско. Въпреки капацитета си от 1000 места клубът не успя да побере всички желаещи да присъстват на откриването.

Като истински европейски клуб, мениджърският екип не допусна гостите да се чувстват некомфортно и ограничи достъпа до заведението.

Огромната амфитеатрална VIP зона едва побра елита на София. Топ модели, носителки на титлата мис България и манекенки красяха клуба с перфектната си визия.

Въпреки че,нямаше обявен dress code, гостите се бяха постарали с вечерно официално облекло. Грандиозното откриване  продължи с гост DJ SNAKE – официалния DJ на Лейди Гага, а изненадите за клиентите тепърва предстоят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !