Десислава: 2012та беше успешна за мен!

02.01.2013 09:00 | Видян 1674 пъти | Гласували 1

Десислава: 2012та беше успешна за мен!

При гостуването си в „Събуди се” по Нова ТВ, Десислава разказа, че е закърмена с народната музика. „За мен българският фолклор е най-великата музика! Когато я чуя, направо се разтапям... Има много тъжни песни, които пък са в състояние да ме разплачат веднага. Фолклорът ни е музика, която си заслужава и винаги ще има място в сърцето ми” – сподели певицата.  
Изпълнителката на „Мръсни поръчки” призна, че е правила песни с ясното съзнани, че трябва да се продадат, както и такива, които са „повече от душа и сърце”.

Броени дни преди края на годината, Десислава за пореден път обясни, че ще продължи да пее и поп, и поп фолк, просто защото й се отдава – "Винаги ме питат защо се лутам, защо пея поп, защо пея поп фолк, защо пея с Русенската филхармония, защо не се съсредоточа върху един стил и да си пея само него. Обичам да експериментирам. Пея и поп, и поп фолк, защото го мога! Може да звучи нескромно, но и двата стила ми идват отвътре. Поп фолкът е музиката, която ме направи популярна и държа на това. Поп музиката е една моя страст и се опитвам сериозно да градя кариера. В България с поп музика, лично на мен, ми е невъзможно да се издържам.”
Десислава ще работи на Нова година – има участия в Банско. Певицата е доволна от 2012, но с нетърпение очаква новата година.

"От 15 години не знам какво е да почивам на Нова година. Винаги съм на работа. 2012 за мен беше доста успешна година. За 2013 си пожелавам най-малко същия успех, най-малко същия брой песни и клипове... Амбицирана съм да работя. Посоката ми сега е да правя по-комерсиални неща. Имам готова поп песен – Alek Sandar я направи за мен. Казва се „Baby”и мисля да я изкарам през пролетта. И за поп фолк феновете съм приготвила песни. Имам няколко почти готови, така че скоро ще издам и поп фолк парче" – разкри плановете си Деси.

Тя завърши с благодарности и пожелания към феновете: "По това време обикновено се правят равносметки. Аз не искам това, аз искам да благодаря. Защото така го чувствам! И защото по тези географски ширини не сме свикнали да сме благодарни. А това не е хубаво.  Затова – БЛАГОДАРЯ за подкрепата, за комплиментите, за критиките, за любовта, за всичко хубаво и не само, Благодаря на семейството ми, на приятеля ми, на близките и приятелите ми, на почитателите ми, на всички хора! Искам да пожелая весело посрещане на Новата година! Нека 2013 да ви донесе здраве, щастие, силен дух и да сбъдне мечтите ви!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !