Десислава отказа секс на Джизъса

05.08.2012 09:00 | Видян 3754 пъти

Десислава отказа секс на Джизъса

Рекордьорът по нежни завоевания в земната свита на Господ, Благой Георгиев, е претърпял пълен крах в последния си опит да си послужи с божествения, пардон интимния си жезъл.

Събитията от последните дни обаче имат предистория и тя е с давност около година. По онова време блондинката от Раднево бе "волна пеперуда".

Прочутият като плейбой халф пък няма период, в който да не е готов да действа като разгонен бик, въпреки семейния си, макар и без брак, статус с гимнастичката Христина Витанова.

Футболистът на чеченския „Терек" отдавна имал мерак да дегустира лично твърдостта на силиконовия бюст на Деси Слава, но все не намирал смелост да оферира певицата.

Още повече че покрай издънката с колежката й Лияна, заради която изостави за известно време бременната си половинка, се пазел от подобни повторни и потретни гафове.

И така допреди година, когато Благо Джизъса все пак се престрашил и поканил Деси в Грозни. Източниците на "Уикенд" са категорични, че чалга дивата е пътувала до столицата на Чечня със самолетни билети, платени и изпратени й лично от бившия национал.

Последният клип на Деси Слава, в който тя се снима с ММА боеца Светозар Савов, събудил задрямалия разгонен бик у футболиста. Георгиев използвал посредници, за да информира фолкбройката си, че отново е желана в леглото му.

Гласовитата бивша солистка на оркестър „Раднево" този път отрязала мерака на Благой. Мотивът - вече е обвързана с героя от своя клип.

Не е ясно дали състезателят по ММА е информиран за опита на футболиста  да преспи с изгората му, допълни "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !