Фолкпевицата Райна: Изобщо не съм на сухо!

23.12.2012 09:45 | Видян 4282 пъти

Фолкпевицата Райна: Изобщо не съм на сухо!

Фолкпевицата Райна се разприказва по Нова ТВ и сподели, че няма гадже, но пък и не била останала на сухо. Тя смята, че липсата на постоянен мъж не е кой знае каква загуба на време. А скоро щяла да си потърси мускулести мулати в Куба, издава Блиц.

"Изобщо не съм на сухо" – така отговори фолкпевицата Райна на въпрос за мъжете около нея. Макар че няма в момента човек до себе си, тя не страда от липса на кандидати и внимание. Скоро ще пътува до Куба. Знае приказката, че на Острова на свободата се ходи без мъже и затова е планирала екскурзията само с приятелки. С бившата й изгора Константин са останали в прекрасни отношения, а  влага и на нея и на публиката държат съвместните им дуети, които пак заедно ще представят по Коледа и Нова година.

Неведнъж съм удряла шамари на мъже", призна Райна. Но не разкри дали е шамаросала човека, който й казал: "Никой не може да ти даде това, което няма". Не назова и други имена.

Райна сподели, че хонорарите от фолкизпълненията си къта за екскурзии по екзотични места. Вече е била в Тайланд и Сингапур, в Индия и Америка. Желанието й е да обиколи света, но не с кон или магаре, а със самолет.

Накрая красавицата разкри, че е зачената в студения Сибир, където работили родителите й. Но се е родила в България, а кръстница й е, не кой и да е, а самата Баба Ванга, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !