Есил Дюран се шири в къща на царски генерал

23.12.2012 09:00 | Видян 3183 пъти

Есил Дюран се шири в къща на царски генерал

Предколедно певицата Есил Дюран и съпругът й Борис Павлов показаха дома си по телевизията. Къщата е строена в началото на 20-ти век от прадядото на Бобо. Той има огромно родословно дърво. Мебелите в дома, строен 1903 година, са изцяло реставрирани, пише Блиц.

Фолкпевицата се похвали, че покривчиците и възглавничките е избирала сама. Част от картините, пък са рисувани от дядото на Бобо – Светослав Павлов. "Въобще те са одухотворени неща", възгордя се Есил пред камерата на bTV.

Ключово място в дома е камината, която е цяло произведение на изкуството. 30 години не е работила, но е реставрирана и сега може да се ползва. 

Домът е построен от прадядото на Бобо – ген. Димитър Вълнаров. Гордият наследник показа снимка на дядо си с княз Фердинанд. Показа и сабите на война, с които той си е играл като малък. Но ако сега види сина си да прави същото нещо, ще припадне. 

Друг предшественик на Бобо – Марко Павлов, пък е първият фармацевт и дипломиран лекар в България. Прадядо му пък е бил приятел на Христо Ботев.

Есил Дюран сподели, че често давала съвети на девойки как да си избират гаджета. Тя ги карала да гледат не само какви дипломи имат момчетата, но също и тапиите на бащите и дядовците им

За сина си Харис двамата родители казват, че вече проява музикални наклонности. "Ние и двамата въобще не държим той да се занимава с музика. А и той от съвсем малък прояви голям интерес да строи", каза Есил, а съпругът й добави, че детето има някакви инженерни наклонности, пише още Блиц.

Дюран, която е мюсюлманка, изпитва голямо уважение към всички религии. В дома й има икона на Свети Николай, поради факта, че с мъжа си са се запознали на кораб. “Иконата на Свети Николай заема тук много важна част”, каза тя и се похвали и с коледната елха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !