Ивана и Есил Дюран запяха класически джаз

18.10.2010 17:40 | Видян 9802 пъти | Гласували 1

Ивана и Есил Дюран запяха класически джаз

Мегагърлото на фолка Ивана и гастролиращата и в други жанрове Есил Дюран смесиха чалга и класически джаз, като ръснаха цигански романси и евъргрийни за допълнителен пипер.

От няколко седмици насам Есил Дюран “съсипва репутацията на клуб БИАД като Мека на попфолка с разходката си из различни музикални стилове с нетрадиционни импровизации в пиано бара. Този път тя включи и приятелката си Ивана.

Звездите на “Пайнер” напълно неочаквано за публиката суингираха хита на айтозлийката “Нещо нетипично”, а после пяха “Шампанско и сълзи” на български и сръбски.

Ивана и Есдил докараха публиката до тотална истерия с изпълнението си на “Сбогом, дано си щастлива” - култовата балада на група “Сигнал” и със “Здравей, как си, приятелко”, парчето на “Тоника” от най-силния им период.

Отцепилата се от дует “Каризма” певица Галя не устоя на изкушението и грабна микрофона, когато Ивана я поздрави с “Лет туист агейн”. Всъщност Галя бе дошла в БИАД от любопитство. Не можела да си представи как Есил Дюран джазира поп-фолка, а бившият вокал на група “Те” Любо доста я похвалил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !