Венета избухна: Няма да погреба баща си!

20.12.2012 14:30 | Видян 4043 пъти

Венета избухна: Няма да погреба баща си!

Венета Райкова вече е издала присъдата на баща си и решението не ѝ не подлежи на обжалване. Водещата на Горещо за пореден път изригна по адрес на биологичния си татко, когото не е виждала от детските си години. Тя не поддържа връзка с него и не се интересува от съдбата му, пише Всеки ден

Венета е обидена, че и той никога не се е вълнувал от нейния живот и не е бил до нея в най-трудните ѝ моменти. Водещата никога не е криела, че драмата на живота ѝ е отсъствието на силно рамо в детството и младите ѝ години.

"Хората не могат да разберат, че с майка ми никога не сме ламтели за пари. Имали сме нужда единствено от мъжко рамо, на което да поплачем, за да се успокоим. Такова обаче така и не получихме", изживява отново болката си Райкова .

Днес тя е безчувствена към мъжа, който я е създал - Румен. Горчивината в сърцето ѝ към него стига дотам, че тя с ръка на сърцето си признава, че дори не би го погребала, когато някой ден почине.

"Нека ме съди, който иска! Никой не знае какво съм преживяла, за да коментира постъпките ми. За мен той е чужд човек. Едно улично куче ми е по-близко от него", избухна за пореден път в ефир звездата на Нова телевизия, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !