Mercedes пусна новата Е-класа

13.12.2012 17:15 | Видян 2623 пъти

Mercedes пусна новата Е-класа

Компанията Mercedes-Benz разпространи първите снимки на новия E-Class. Промените са в предната част, където светлините са съвсем различни и са оформени в един блок. Различни са също така решетката на радиатора и дизайна на предната броня.

Новостите са засегнали и задницата – в областта на светлините, както и интериора. На централната конзола вече е разположен аналогов часовник, а воланът е претърпял сериозна модернизация. Бутоните за аварийните светлини и системата за стабилизация ESP вече са преместени на блока на аудиосистемата.

Следващото поколение на Mercedes-Benz E-Class ще разчита на същите двигатели като настоящото – мотори с обем от 2,1 до 3,0 литра и мощност 170, 204, 231 и 265 конски сили.

Запазват се и по-мощните версии - V6 с обем 3,5 литра и мощност 333 к.с., турбо V8 с обем 4,6 литра и мощност 435 к.с., както и би-турбо V8 с обем 5,5 литра и мощност 537 конски сили.

Най-вероятно ще има и версия с новия 4-цилиндров агрегат с обем 1,6 литра и мощност 156 конски сили, който е разработен съвместно с Renault.

Всички агрегати ще работят съвместно с автоматична 7-степенна скоростна кутия, но не е изключено именно при новата E-Class да видим за пръв път и 9-степенен автомат.

В списъка на оборудване са включени камери, които следят обстановката около автомобила и да се променя твърдостта на окачването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !