Кой печели най-много в шоубизнеса?

12.12.2012 16:00 | Видян 2098 пъти

Кой печели най-много в шоубизнеса?

Тази година кризата удари и хонорарите на родните музиканти. За да си докарат доход като за цяла година, новогодишните участия на звездите ще са по няколко в празничната вечер, пише Шоу.

Примата на българската естрада Лили Иванова все още не е решила дали да приеме предложения за участия на Нова година, твърдят от екипа й. Според тях по всяка вероятност певицата ще се оттегли до края на януари, когато трябва да обяви плановете си за 2013 година.

След главозамайващия й успех в „Арена Армеец", от който звездата спечели 50 000лв., този път тя може да си позволи да откаже хонорар за участие от 25 000. Още повече че миналата година тя гушна 50 бона за час забава в столичен клуб.

Ако Лиленце-пиленце откаже участия на 31 декември, най-скъпата родна звезда ще е Преслава. Изпълнителката на „Лудата дойде" ще посрещне 2013 г.във Велинград, където ще се погрижи за музикалното оформление в три луксозни хотела. От трите си изяви тя ще вземе общо 50 бона и ще си осигури няколкомесечно спокойствие.

Васко Найденов все още се колебае кое предложение да приеме за новогодишната вечер. Засега не е сигурно дали ще пее в Пловдив или ще поеме към Варна. Кеца се опитва да си договори хонорар,като на Лили (25 000), а родни мениджъри твърдят, че сумата далеч не е непосилна за    собствениците на елитните заведения.

Георги Христов пък ще извива глас в Поморие, въпреки че има оферта и във Велинград, но за наполовина по-малка сума от на Васко Кеца.

Дует "Ритон" със сигурност ще се изяви в планинския курорт. Техният хонорар ще е 5000, колкото ще вземе и Йорданка Христова, но от участието на площад "Батенберг" в София.

На концерта, който ще се излъчва и по БНТ глас ще извие и Графа. Въпреки тоталния си хит от тази година "Дим да ме няма", Влади Ампов ще получи не повече от 10 000лева.

Роси Кирилова е с цели три оферти -Плевен, Велинград и Златни пясъци, като хонорарът й не пада под 4000.

На площада в Пловдив ще пее Мария Илиева на концерт, организиран от кметството. Злите езици от Града на тепетата твърдят, че изпълнителката на "Лунен сън" ще вземе 20 000 лева за участието си.

Васил Василев - Зуека, Димитър Рачков и Любо Нейков не падат под 10 000 за участие на Нова година. Заради кризата обаче било възможно те да намалят изискванията си и да се изявят за по-малко пари на участие, но на няколко сцени. Далеч по-скромни като цени са Мариан Бачев, Виктор Калев и Краси Радков. Те ще веселят гостите на различни заведения за по 4000 лв. , допълни още Шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !