Тризначките няма да учат!

12.12.2012 15:45 | Видян 2728 пъти

Тризначките няма да учат!

Въпреки че излизането им от Къщата дойде като гръм от ясно небе за самовлюбените сестри, трите бързо се окопитиха и запяха редовната за всеки изгонен съквартирант песен - колко са благодарни, че напускат шоуто, пише Всеки ден.

Тризначките направиха изявление, че са уникални сами по себе си и това, че са събрали рекордно негативен вот, е истинско постижение. Вместо да се засрамят и наведат глави, Вяра, Надежда и Любов сякаш си повярваха още повече и гордо се перчеха по сцената, надвиквайки дори самия водещ Ники Кънчев.

На раздяла с публиката благоевградските сестри бяха категорични, че никога повече няма да влязат в „Биг Брадър" - новина, с която зарадваха целокупната аудитория.

Любопитна подробност обаче е, че за разлика от преди шест години, когато свърши третият сезон на шоуто, този път тризначките нямат намерение да се култивират и да започнат да учат нещо.

Навремето те се зарекоха, че ще изкарат по едно „вишо", но сега явно не смятат образованието за приоритет в живота си. Хубавото е, че след толкова години по време на лайфа в понеделник вечер най-после се намери човек, който да постави точна диагноза на тризначките.

Лингвистичната психоложка Стела Богомилова, която ги защитаваше в студиото, заяви, че сестрите страдат от дислексия. Това е заболяване, изразяващо се в неспособност за четене и разбиране на прочетеното.

Объркват се някои букви с други. Понякога се разместват местата на буквите в думите или хората пишат, както говорят.

Дислексията обаче не е вид умствено изоставане, а  болест, която се среща много често именно при близнаци, както се е случило при Вяра, Надежда и Любов.

Разбира се, самите те нямат никакво намерение да се  лекуват след излизането си от шоуто, защото категорично отказват да приемат диагнозата си и продължават да твърдят, че са абсолютно нормални.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !